duminică, 13 decembrie 2009

Pui cu cașcaval în straturi

Este o reţetă interesantă pentru care îi mulţumesc colegei mele Prio.
Avem nevoie de:
- un vas de yena uns bine cu unt
- caşcaval dat prin răzătoarea mare, ouă, făină şi piept de pui tăiat subţire
- pielea de la pui

Deci, în vasul de yena se pune un strat de caşcaval ras


Următorul strat se pune pieptul de pui dat prin ou şi făină (ca la şniţel)

Se acoperă cu caşcaval şi se mai pune un strat de pui dat prin ou şi făină. Ultimul strat trebuie să fie de caşcaval.
                                          
Peste toate aceste bunătăţi, se aşează cu grijă pielea de la pui şi se acoperă cu ou.

Puneţi vasul în cuptorul preâncălzit şi aşteptaţi vreo 25 de minute să vedeţi această minunăţie.

Are un gust foarte bun şi poate fi mâncat şi rece şi un pic încălzit. Iată şi secţiunea.


Poftă bună!


Un comentariu:

Daniela spunea...

Un premiu te asteapta la mine... Pupici !