miercuri, 28 iulie 2010

Cannelloni cu hribi

Am avut senzatia că fac sarmale dar în loc de varză murată, am folosit cannelloni. Oricum, ambele variante sunt delicioase. :) Aşadar, avem nevoie de cannelloni (paste făinoase sub formă de tuburi mari)

Hribi
Caşcaval ras
Se călesc ciupercile cu muşchi afumat, salam, ce aveţi prin casă (carne să fie) şi la sfărşit, după ce se răceşte compoziţia, adăugaţi caşcaval ras
Faza următoare este mai simplă decât varianta de a rula sarmale în foi de varză murată. Pur şi simplu luaţi cannelloni şi le umpleţi cu amestecul obţinut. Nu le umpleţi până la margini ca să nu dea pe afară.
Faceţi repede un sos alb (topiţi într-un vas unt, adăugaţi făină, amestecaţi bine şi când se rumeneşte aluatul rezultat, adăugaţi lapte. Amestecaţi până când sosul devine mai gros) în care puneţi un pic de sare şi piper. Sosul să nu fie prea tare. Puteţi să mai puneţi lapte dar să amestecaţi bine să nu iasă cocoloaşe. Luaţi  tavă şi puneţi un rând de sos
Cannelloni
Şi iar sos şi iar un rând de cannelloni (depinde ce cantitate faceţi)

Important ultimul strat să fie sosul
Daţi tava la cuptor 20-25 de minute şi mâncarea este gata!

3 comentarii:

Elena Toma spunea...

Ce bine ca ai revenit! Mi-era dor de retete grozave cu ciuperci, iar acesti caneloni... arata foarte bine. Dar cum eu nu pot cu acel sos, o fi rau daca fac si eu cu ceva rosii aromate cu "buruieni"? Felicitari si pentru premiu!

Monu spunea...

Multumesc Elena ca nu m-ai uitat. Cred ca si cu varianta sos de rosii ar iesi o mancare delicioasa.

a片成人網站 spunea...

a片女星
線上免費試看短片a片
情色a片
校園美女影音視訊網
a片
Jav免費a片
影音視訊美女
彩虹情人視訊交友網
視訊網愛聊天