Următorul pas, 1 kg de carne tocată, în care adăugăm 1 ou crud
2 cepe tăiate
Amestecaţi bine, după care mai adăugaţi sare, piper, şi 1 lingură untură. Amestecul rezultat se întinde sub formă de dreptunghi pe o folie de aluminiu, peste care aţi pus câteva picături de ulei
În mijloc se pun ciupercile
Cu o lingură de lemn, începeţi încet să rulaţi foaia de carne
Într-o tavă (de chec) în care aţi pus hârtie de copt, puneţi rulada şi lăsaţi-o la copt în cuptor.
Noi am avut un surplus de compoziţie din care am făcut nişte chiftele la cuptor
Foarte bune dar.. produsul final, adică ruladă din carne tocată umplută cu ciuperci este aceasta. Excelentă la gust! Eu am folosit hribi.
Sursa reţetei: Preparate culinare din ciuperci, Colecţia Caleidoscop, 1981
2 comentarii:
Facem schimb, ca eu sint innebunita dupa ciuperci... As minca si noaptea daca n-ar trebui sa dorm... yamiii, ce bine arata feliute, iar alaturi de o salata cu rosii si varza... deja salivez...
Şi soţul meu este fan ciuperci. Am foarte multe reţete cu ciuperci. Sper să pregătesc cât mai multe variante. :)
Trimiteți un comentariu