sâmbătă, 19 decembrie 2009

Ficăţei de pui cu cartofi fierto-prăjiţi

Ca să nu vă plictisesc până la sfârşit, vă arăt mai întâi produsul finit.

Şi acum etapele. Începem cu procedeul aplicat ficăţeilor de pui. Avem nevoie de ceapă, morcovi şi ficăţei de pui.





Punem ceapa la călit în ulei (eu am pus ulei de măsline) şi când devine aurie punem şi morcovii daţi prin răzătoare. Puteţi să puneţi şi un pic de apă ca să se poată forma un sos.




Mai lăsaţi câteva minute, până se înmoaie morcovii, apoi adăugaţi şi ficăţeii.Să mai puneţi apă ca să nu se usuce şi să aibă în ce fierbe.
 
Se lasă vreo 20 de minute sau cum consideraţi. Sarea să o puneţi pe la sfârşit.
 


Am terminat cu ficăţeii aşa că vom continua cu cartofii fierto-prăjiţi. Luăm cartofii curăţaţi, îi tăiem felii mai groase şi îi punem la fiert până când apa dă în clocot.


Apoi îi trasferăm în tigaie la prăjit.

Când sunt gata ... îi mâncăm. :))


Niciun comentariu: