O reţetă rapidă. Avem nevoie de ceapă, paste făinoase în formă de fundiţe (sau alte forme), cârnaţi de Pleşcoi, 1 borcan de Barilla bază pentru Bolognese (sau pastă de roşii dacă nu aveţi altceva prin cămară).
1. Căliţi ceapa
2. Adăugaţi cârnaţii de Pleşcoi şi lăsaţi-i să se prăjească aproximativ 15 minute
Căutaţi prin cămară şi poate găsiţi un borcan de Barilla
Puneţi peste cârnaţi, mai adăugaţi un pic de apă şi ceva pastă de tomate dacă nu este suficient sos, sare şi lăsaţi să dea un clocot.
Alături să aveţi pregătite pastele fierte
După ce sosul a fiert un pic (aţi lăsat să dea un clocot), adăugaţi pastele
Mai lăsaţi să fiarbă aproximativ 10 minute, cât să absoarbă pastele sosul format şi e gata!
2 comentarii:
Monule, am un premiu pentru tine, frumos, frumos...
Buna si papita asta ...
Pupici si o zi buna !
Multumesc mult de tot.
Trimiteți un comentariu