duminică, 7 februarie 2010

Fundiţe cu cârnaţi de Pleşcoi

O reţetă rapidă. Avem nevoie de ceapă, paste făinoase în formă de fundiţe (sau alte forme), cârnaţi de Pleşcoi, 1 borcan de Barilla bază pentru Bolognese (sau pastă de roşii dacă nu aveţi altceva prin cămară).

1. Căliţi ceapa


2. Adăugaţi cârnaţii de Pleşcoi şi lăsaţi-i să se prăjească aproximativ 15 minute

Căutaţi prin cămară şi poate găsiţi un borcan de Barilla

Puneţi peste cârnaţi, mai adăugaţi un pic de apă şi ceva pastă de tomate dacă nu este suficient sos, sare şi lăsaţi să dea un clocot.

Alături să aveţi pregătite pastele fierte

După ce sosul a fiert un pic (aţi lăsat să dea un clocot), adăugaţi pastele

Mai lăsaţi să fiarbă aproximativ 10 minute, cât să absoarbă pastele sosul format şi e gata!

2 comentarii:

Daniela Addario spunea...

Monule, am un premiu pentru tine, frumos, frumos...
Buna si papita asta ...
Pupici si o zi buna !

Monu spunea...

Multumesc mult de tot.