sâmbătă, 3 aprilie 2010

Mamaliga cu branza

Avem nevoie pentru aceasta delicatesa de mamaliga moale

Branza de vaca rasa

Carnati si jumari, prajite un pic

Si acum incepem sa le asamblam. Intr-un vas, punem cateva linguri de ulei

Urmeaza un strat de branza
Un strat de mamaliga

Un strat din carnatii si jumarile prajite (nu foarte mult)

Din nou un strat de branza

Un strat de mamaliga

Un strat de carnati cu jumari
 
Si acum mai avem un pic si terminam. Mai punem un strat de branza

Mamaliga

Branza

Carnatii cu jumarile ca ultim strat

Si acum, ori puneti vasul in cuptor, ori puneti un capac si il lasati pe aragaz (cum am facut noi) aproximativ 15 minute

Si finalul, delicios....



Şi aceeaşi varianta într-un altfel de vas.

8 comentarii:

Elena Toma spunea...

Monu, un Paste fericit! Numai bucurie, impacare, lumina, toleranta si iubire. Ganduri bune de la Dumnezeu sa vina spre tine si sa ai sarbatori fericite langa cei dragi.

Cami spunea...

Monu draga ce as papa si eu o portie...
Sfintele Sarbatori Pascale sa iti aduca pace in suflet, iubire in inimi, bucurie in casa si bunastare pe masa!

Monu spunea...

Multumesc mult de tot pentru urari. Sa aveti un paste fericit alaturi de cei dragi, pline de iubire si bucurii.

ralus spunea...

sarbatori fericite!

danna`s blog spunea...

Hristos a Inviat!
Un PASTE FERICIT alaturi de cei dragi!

Daniela spunea...

Hristos a Inviat !
Sarbatori luminate cu sanatate, pace si liniste sufleteasca, alaturi de cei dragi !

Elena Toma spunea...

Monu, scumpa, doua premii superbe te asteapta la mine. Ti le ofer cu multa placere.

Monu spunea...

Multumesc frumos. :)