sâmbătă, 5 iunie 2010

Hribi cu maioneză

Am luat frumos o pungă de hribi din congelator şi după ce s-au dezgheţat, le-am călit alături de ceapă şi usturoi. După ce compoziţia s-a răcit, am amestecat bine bine cu o maioneză bună făcută în casă, din ouă de ţară. :) Simplu şi rapid!
Poftă bună!


5 comentarii:

geta spunea...

ce buni sunt hribii...eu nu mai am la congelator!

Monu spunea...

Geta imediat apar cei noi! Eu mai am doar vreo 4 pungi. Dar abia astept sa vina sezonul si sa pun la congelator. La voi sunt ghebele la putere nu?

geta spunea...

Da,ghebele si ciupercile de vara(vinetele sau hulubite)...pentru hribi tre sa mergem mult, se fac si la noi dar mai putini...

Monu spunea...

Facem schimb. :)) În Maramureş se fac mai mulţi hribi în Bucovina mai multe ghebe. Am avut în congelator vreo 15 pungi de hribi si vreo 7-8, cred, de ghebe.

geta spunea...

tu locuiesti in Bucuresti,nu?de unde din maramures ai plecat?sunt fascinata de aceasta zona...vreau sa ajung in vara asta la moroseni...