luni, 4 ianuarie 2010

Caşcaval pane


Preferatul nostru este caşcavalul pane. Uşor de făcut, consistent şi foarte bun.Avem nevoie de caşcaval tăiat felii de circa 1 cm, ouă şi făină. Cu o furculiţă, daţi peste feliile de caşcaval ca să faceţi adâncituri, în care va intra mai uşor oul.

Bateţi bine 2-3 ouă, adăugaţi şi sare, delikat şi 3 linguri de făină. Pregătiţi şi o farfurie în care puneţi făină de grâu. Şi începem:  o dată prin ou,


       
apoi făină,

şi încă o tură ou, făină, ou la final şi puneţi la prăjit. Şi rezultatul este mai jos. Cred că majoritatea au mâncat şi au făcut în casă caşcaval pane.Este o reţetă simplă şi binevenită când esti pe fugă.
 

2 comentarii:

Elena Toma spunea...

Of, Doamne, ce rau imi pare ca nu am voie asa ceva la dieta!!! Arata superb acest cascaval pane, chiar si pentru o nepofticioasa ca mine.

Monu spunea...

Mulţumesc de apreciere. Poate într-o zi fără dietă gustaţi un pic din el. :)