sâmbătă, 5 decembrie 2009

Gulas

La socrii în Maramureş am mâncat un gulaş extraordinar de bun. Din motive obiective (secret de familie) nu voi da reţeta completă. Să nu vă supăraţi. Dar am vrut să vă încânt, de data asta, cu pozele pline de culoare ale unui gulaş fabulos.

Pentru început, ceaunul fermecat sub care se juca pisica.

şi pus pe foc (pisica era în siguranţă :) )


Ingrediente:












aşa si acum ce e de pus la călit în ulei


punem şi carnea






se pune şi apă


mai adăugăm nişte ingrediente ţinute "top secret" ca să arate gulaşul aşa


şi mai învărtim


şi mai punem ceva "top secret" şi culoarea se schimbă




şi lăsăm la fiert până se fac toate şi mai scade lichidul din ceaun




final învăluit în mister




şi gulaşul nostru în farfurie. Nu au fost folosite găluşte!


Poftă bună!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Ar trebui sa mai gatesti unul pentru ca sunt asa de buneeeeee.....
Dau la schimb babic :-)!

Monu spunea...

Ok. Aduci babicu si fac gulasu. :)