sâmbătă, 5 iunie 2010

Altfel de ochiuri

Clasicele ouă prăjite zise şi ochiuri (eu cel puţi aşa le ştiu). FFF bune dar... mai există şi o altă variantă.

Aşadar, separăm oul. Gălbenuşul într-o parte

Albuşul bătut bine cu sare şi caşcaval ras în altă parte

Într-o tigaie cu ulei fierbinte, punem repede albuşul

După ce creşte mare şi pufos, punem deasupra gălbenuşurile

Şi acum aşteptăm să se coacă. Rezultatul...


Poftă bună!

2 comentarii:

Androix spunea...

Bune ochiuri! Le-am incercat si de unde Mihai zicea ca e prea mare complicatenia acum ii place si azi le-a facut chiar el :)))

Monu spunea...

Woau! Bravo Mihai! Ma bucur ca
v-au placut. Uite o reteta pe care ne-o pot face si barbatii nostri. :))