duminică, 25 aprilie 2010

Ficat de pui pane

În încercarea disperată de a găsi o metodă de a pregăttii ficatul de pui, care să aibă succes la prinţesele mofturoase, am testat varianta pane. Uşor de făcut! Aşa că... avem ficatul de pui
Ouă, pe care le batem bine cu făină
Şi ceva brânzică / caşcaval ras sau ce aveţi prin casă
Treceţi ficatul prin făină (e cam alunecos :))) 
Apoi îl treceţi prin amestecul de ou şi îl puneţi la prăjit
Dacă se termină oul dar mai aveţi ficăţei rămaşi, puteţi să îi treceţi doar prin făină şi apoi să îi puneţi la prăjit. Ies foarte pufoşi!

Rezultatul: ficăţei de pui pane şi ficăţei prăjiţi. Ura!!! Au acceptat să mănânce!


2 comentarii:

ralus spunea...

se fac "din dinastia" in Ardeal!
si se vor face si la ralus!
stii ce vreau sa te intreb?
cum semnezi pozele postate?

ralus spunea...

nu pot modifica! asa ca inca un comment: hai la mine, la o felie de tort :oops: