sâmbătă, 6 februarie 2010

Dicţionar de slănină

Slănina se prepară în mai multe feluri. Noi suntem obişnuiţi cu 3 sortimente delicioase.

1. Slănină afumată cu un pic de carne sau nu, depinde de cum a fost porcul.

şi secţiune


2. Slănină papricată. Se prepară din partea de la gât, guşă.

 



3. Ruladă din slănină. Se foloseşte slănina de pe burtă şi se umple cu condimente.
                                    



5 comentarii:

Daniela Addario spunea...

Uau, ce-mi facusi la ora asta, as minca o feliuta de slanina din aia cu boia si cu ochiii... De unde iau eu asa ceva, ca astia nu au...

Monu spunea...

Doar daca reusesti sa faci in casa.

Anonim spunea...

mi se face gura apa...ma abtin sa comentez cat imi e de dor de o sunculita afumata romaneasca.

Monu spunea...

Laura, cand ai drum prin zona te invit la o slaninuta afumata cu ceapa. :)

Androix spunea...

Eu sunt obisnuita cu un singur fel de slanina: cu usturoi si PALINCA! :)))