Slănina se prepară în mai multe feluri. Noi suntem obişnuiţi cu 3 sortimente delicioase.
1. Slănină afumată cu un pic de carne sau nu, depinde de cum a fost porcul.
şi secţiune
2. Slănină papricată. Se prepară din partea de la gât, guşă.
3. Ruladă din slănină. Se foloseşte slănina de pe burtă şi se umple cu condimente.
5 comentarii:
Uau, ce-mi facusi la ora asta, as minca o feliuta de slanina din aia cu boia si cu ochiii... De unde iau eu asa ceva, ca astia nu au...
Doar daca reusesti sa faci in casa.
mi se face gura apa...ma abtin sa comentez cat imi e de dor de o sunculita afumata romaneasca.
Laura, cand ai drum prin zona te invit la o slaninuta afumata cu ceapa. :)
Eu sunt obisnuita cu un singur fel de slanina: cu usturoi si PALINCA! :)))
Trimiteți un comentariu