marți, 23 martie 2010

Premii frumoase de primăvară

Prietenia este un lucru rar şi frumos. Doamna Elena mă face să nu uit asta. Mulţumesc din suflet!



Cu mare drag ofer aceste premii pentru următoarele persoane/bloguri dragi nouă


6 comentarii:

Ruxel spunea...

Multumesc din suflet. Le-am luat si le postez curand de tot. Pupici

Monu spunea...

Ma bucur mult ca iti plac. Au fost oferite din suflet.

Elena Toma spunea...

In lumea asta din ce in ce mai uratita moral, incerc sa uit de rau si sa trimit ganduri bune si prietenie. Daca se intoarce macar un gand bun, inseamna ca n-a fost totul in zadar. Cateodata am noroc si gasesc oameni buni cu suflet minunat, in cele mai diverse locuri si inima mea tresalta de bucurie. De la Timisoara la Satu Mare, de la Iasi la Toronto, din Bucuresti la Calafat, de la Braila la Constanta sau Craiova, or oriunde ar fi am gasit prieteni minunati, chiar daca sunt in spatiul virtual. Iti multumesc, Monu si ma bucur ca ti-am facut placere cu premiul. Floricica aceea galbena m-a data gata si pe mine, pe langa imbratisarea, sau umarul de prieten oferit.

Anonim spunea...

Buna Monu! Nu stiam ca si lenesii pot fi premiati. Ma faci sa-mi fie rusine ca nu am mai postat nimic in ultimul timp. Sa speram ca dupa primele 3-4 luni de sarcina voi reveni in forma la "munca". Multumesc mult pentru premiu. Te pup

Monu spunea...

Laura nu stiam ca esti gravi! Felicitari si sarcina usoara. Premiul acesta e un gand frumos de prietenie si nu conteaza ca nu ai mai postat bunataturi. Abia astept sa scapi de greturi:)

ralus spunea...

primim, premiul cu drag, mai ales ca e primul premiu virtual
multzam hiresh!