O reţetă simplă, pe care dacă o citiţi sigur aţi făcut-o în diverse variante. Aşadar, avem nevoie de ceapă, pe care o călim în ulei
Adăugăm apoi carnea de vită tăiată cuburi
Lăsăm la prăjit carnea până când are acea culorea albă, semn că este un pic coaptă, după care adăugăm roşiile decojite şi tăiate cuburi
Lăsăm până la punctul de fierbere şi se adaugă ardei graşi - cei de culoare roşie sunt cei mai aromaţi
Se mai lasă 10 minute şi se adaugă orez cu bobul lung, pus înainte să stea în apă. Eu am mai adăugat şi boabe de porumb (pentru că le place foarte mult copiilor)
Se mai lasă pe aragaz încă 20-25 de minute. Vasul trebuie să fie acoperit cu capac. Iese o minunăţie de mâncare simplă şi gustoasă. Nouă ne-a plăcut. La fel şi fetelor mele.
Poftă bună!
4 comentarii:
dar te-ai pus pe treaba,nu gluma!si noua ne place porumbul!
:) Familie numeroasa si fomista :))
Suna bine reteta... felicitari
Felis, multumesc mult de tot.
Trimiteți un comentariu