duminică, 8 august 2010

Coaste de porc la ceaun

Un ceaun, coaste afumate de porc, cărniţă de porc (aveam nişte resturi), untură şi un aragaz.

 

Ca să nu se prindă de ceaun, se pune spre sfârşit un pic de apă caldă. Simplu, rapid şi divin. Am mâncat coastele cu cartofi (mai întâi fierţi 10 minute şi apoi prăjiţi)

Aceste coaste.. offff... au fost făcute şi devorate în memoria coastelor de porc mâncate la Chi Chi's în Luxemburg. Offf.... că bune mai erau. Dovada


5 comentarii:

geta spunea...

cu astea m-ai dat gata!

Monu spunea...

Hihihi. Cu care te-am dat gata?! Eu cred ca poza de la Luxemburg. Mamaaaaa mai vreau acolo!!! Coastele alea se topeau nu alta! :((

geta spunea...

cu amandoua,dar tu stii mai bine!ai un premiu la mine!

Anonim spunea...

La chi chi eu am savurat chilli con carne. Bun bun!

ralus spunea...

Deci la luxemburg ai fo' aha!
Pupam!