Am combinat ce le place fetelor cel mai mult: pieptul de pui şi cremvuştii. Mai avem nevoie de caşcaval ras, şi ouă. Pieptul de pui îl tăiem, apoi îl batem ca la şniţel.
Puneţi caşcavalul ras amestecat cu ou, iar în mijloc un cremvuşte.
şi rulaţi încet
Luaţi apoi o folie de aluminiu, puneţi în interior rulada cu un pic de ulei şi apă, închideţi şi puneţi într-o tavă şa cuptor. Ca să nu se ardă tava, puneţi o cană de apă. Lăsaţi la cuptor circa 1 oră.
Şi iată şi rulada noastră. Pentru că era mai mult fiartă şi nu avea crustă, am pus-o 5 minute la prăjit la cuptor.
7 comentarii:
Draga Monu,tare bine arata rulada.Cred ca voi incerca reteta ta chiar asta seara .Spor la treaba!
Mulţumesc frumos. Sper să vă placă.
Hi, hi... daca are si crenvurste inauntru, cred c-as pacali-o si eu pe Isabella, ca a devenit cam mofturoasa la carne in ultima vreme. Ma terorizeaza si nu vrea sa manince, nici de-un fel... Vad ca tu ai avut succes cu printesele tale. Pupici si spor la bucatarit !
Saru mana! Sa stii ca fetele chiar au mancat rulada. Si nu e prima data cand o fac.
Un premiu te asteapta la mine...
Pupici !
Bine te-am gasit!
La multi ani si An nou fericit!
Bine ai venit! Un An nou plin de bucurii. monu
Trimiteți un comentariu