Se pune prazul şi ceapa la călit
Când credeţi că ceapa s-a călit destul, adăugaţi 2 linguri de făină (depinde cât de consistentă vreţi să fie supa) şi amestecaţi bine timp de 1-2 minute.
Adăugaţi apoi supă de pui sau de vită în cantitatea dorită (dar aveţi grijă să nu vă iasă prea subţire). Eu mai adăugat şi 2 linguri de lapte şi lăsaţi la fiert aproximativ 20 de minute.
La final am adăugat parmezan ras (aproximativ 60 de g)
Am amestecat bine, am pus sare şi am mai lăsat să dea un clocot. Nu am avut răbdare să mai stau să prăjesc pâine, aşa că am pus găluşte imperiale. A ieşit foarte bun.
7 comentarii:
Hmmm, buna supica asta de ceapa! Eu o sa fac fara parmezan si lapte, ca sa fie de post. O sa refac insa reteta si dupa sarbatori. Felicitari, scumpa doamna! La multi ani de ziua noastra si o primavara frumoasa cu multe bucurii!
La multi ani şi să vă bucuraţi de o primăvară superbă alături de cei dragi inimii. Multumesc pentru vizită!
La multi ani, iubita !
Sa ai un 8 martie minunat, cu multa iubire si fericire !
La multi ani si pentru micutele tale principesse !
Pupici !
Saru mana!!! Sa fiti iubite!
N-am apucat sa fac supica, dar n-am uitat de ea. Vin insa cu niste premii, pe care ti le ofer din toata inima. Cu drag, Elena.
Draga Monu,mamica de 2 printese *-*.Mie imi place tare mult aceasta supa ,este delicioasa.Pupici *-*!
Julia draga mea, ma bucur ca am putut sa iti atrag atentia cu reteta de supa de ceapa. :) La cat mai multe retete delicioase! Imi place f mult cum gatesti. :)
Trimiteți un comentariu