luni, 12 septembrie 2011

Icre Capelin

NU este o reţetă este doar o curiozitate din partea mea. Nu pot înţelege ce au vrit să zică cu efectul negativ. Evident că le-am mâncat pentru că scria la efecte doar despre copii. Vorba vine .... dacă tot am dat banii pe ele am vrut să văd ce se întâmplă.






5 comentarii:

Copacul Meu spunea...

Salut.Vreau sa te felicit pentru ca incurajezi campaniile ecologice. Am vazut ca ai pe blogul tau bannerul de la Umbrela Verde.
Intr-o lume din ce in ce mai poluata, fiecare campanie ecologica conteaza. Noi incurajam recilclarea, reducerea poluarii, folosirea responsabila a resurselor, plantarea copacilor, depozitarea in siguranta a substantelor chimice si curatenia spatiilor verzi. Dintre toate acestea, ne axam pe incurajarea plantarii copacilor pentru ca ne dorim ca fiecare persoana sa aiba “copacul sau“. Prima campanie de plantare se numeste “Parcul Izvor prinde radacini“.
Daca iti doresti ca in Romania sa fie plantati mai multi copaci, dar nu ai timp sa plantezi unul, poti sa ne sustii prin oricare dintre variantele de mai jos:
1) Redactarea unui articol informativ care are legatura cu copacii sau ecologia.
2) Publicarea unui articol pe blogul tau in care sa vorbesti despre campania noastra.
3) Adaugarea unui link/banner pe blogul tau.
Daca adaugi pe blogul tau unul dintre cele 10 bannere de pe pagina "schimb de link" vei primi in schimb un link la sectiunea “Sustinatori” si vei aparea aleator pe prima pagina in sectiunea “Bloguri Partenere”.
Daca doresti sa apari permanent (pe prima pagina) la sectiunea “Ne sustin”, trebuie sa participi la una dintre campanile noastre de voluntariat sau sa donezi bani pentru plantarea unui copac (9 lei).
Aceasta campanie este apolitica si este realizata de un grup de tineri care isi doresc sa schimbe mentalitatea celor care neglijeaza mediul incojurator. Participa si tu!

Maria spunea...

Yummy!

Monu spunea...

Copacul meu - mulțumesc pentru comentariu. Cred sincer că dacă avem un pic de grijă față de natură aceasta va avea și ea grijă de noi și cel mai important nepoții noștri vor avea ocazia să nu vadă faună și vegetație doar la vreun muzeu sau în poze. În octombrie voi merge cu fetele mele și cu ceilalți colegi de grădi să plantăm câte un copăcel în afara Bucureștiului.

Monu spunea...

Maria, a fost bun la gust dar eu tot nu înțeleg la ce se referă când spun că aceste icre au efecte negative. Sunt icre artificiale sau de ce?

Anonim spunea...

La icrele acestea este vorba despre un colorant acceptat de uniunea europeana dar care poate crea agitatie copiilor mici.Precum o banana mancata seara ori cioclolata etc